Aplicaţii

Aplicaţii

Acum esti conectat in miscare, gratie gamei largi de aplicatii smartphone gratuite.

Aplicatia My Mazda


My Mazda este cel mai ușor mod de a gestiona toate documentele și informațiile importante legate de autovehiculul tău Mazda. De la istoricul de service până la garanții, totul este într-un singur loc.

 

Aplicația My Mazda reprezintă un instrument facil pentru accesarea actelor de proprietate, pentru a ține evidența lucrărilor de întreținere și pentru a localiza reprezentanțele Mazda, totul prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete. De asemenea, oferă acces la manualele de mașini și la tutoriale ușor de urmărit despre caracteristicile autovehiculului tău.

 

Poți primi notificări utile privind datele limită ale reviziilor anuale și poți vizualiza informații privind articolele din lucrări amânate pe care ar fi indicat să le înlocuiești.

 

În plus, poți chiar să soliciți asistență rutieră, direct din aplicație.

 

Pentru mai multe informații despre My Mazda, de ce să nu urmărești clipul video My Mazda?

 

Cine poate utiliza aplicatia My Mazda?


Dacă ești proprietarul unui vehicul Mazda, beneficiezi de un cont My Mazda – care poate fi accesat atât prin intermediul acestui site web, cât și din aplicație. Pentru a te înregistra, trebuie să configurezi un cont My Mazda, ceea ce durează doar câteva minute.  Reține: My Mazda nu este disponibilă momentan pentru clienții persoane juridice și corporațiile care dețin parcuri auto.

 

Este disponibilă pe iOS (Apple) și Android; te înregistrezi în doar câteva minute. 

 

 


AppStore   Google play

MyMazda App