CX-5

Să conducem împreună, să ne bucurăm împreună

 

Experimentează noile dimensiuni ale plăcerii condusului cu noua Mazda CX-5. Cu un design complet nou la interior și la exterior, cel mai recent model al SUV-ului nostru de dimensiuni compacte este confortabil și plăcut atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Concepută și construită pentru a celebra plăcerea condusului, noua Mazda CX-5 oferă tuturor celor din mașină o senzație intensă, specifică Jinba Ittai, caracterizată de o comuniune perfectă cu mașina.

 

Grație designului KODO evoluat și unei măiestrii de neegalat, exteriorul atrăgător emană forță și cutezanță în noua culoare strălucitoare Roșu Soul Crystal, în timp ce habitaclul spațios, centrat pe șofer, este liniștit, cu finisaje atent lucrate, și extrem de confortabil pentru toți pasagerii. Perfect pentru călătorii lungi și plăcute alături de familie și prieteni. Fiind dotat cu tehnologia avansată de siguranță i-ACTIVSENSE, permite tuturor să se relaxeze și să se bucure de aventură. Experimentează bucuria supremă a condusului. 

 

Noua culoare premium Roșu Soul Crystal a caroseriei

Noul afișaj de conducere activ color cu proiecție pe parbriz și recunoașterea semnelor de circulație

Noul design interior, centrat pe prioritățile șoferului

Direcție și manevrabilitate îmbunătățite cu G-Vectoring Control

Tracțiune integrală i-ACTIV

Viteză maximă: 208 km/h*

Accelerație: 100 km/h în 9 secunde*

Consum de combustibil: 5 - 6,8 l/100 km**

Emisii CO2: 132 - 159 g/km**

 

* Valorile sunt valabile pentru noua Mazda CX-5 SKYACTIV-CD175 4x4, transmisie manuală în 6 trepte

** Valori minime și maxime pentru întreaga gamă

¹Preţurile comunicate includ TVA

Inovație Noua Mazda CX-5

DESIGN

Designerii și inginerii Mazda lucrează în armonie pentru a crea plăcerea condusului și acea comuniune puternică dintre mașină și șofer. Inspirată de designul KODO, noua Mazda CX-5 emană energie și mișcare, oferind o aerodinamică mai bună, precum și performanțe și manevrabilitate îmbunătățite.

Roșu Soul Crystal este o nouă culoare strălucitoare a caroseriei, care redă profunzimea și aspectul impecabil ce era posibil în trecut doar prin măiestria manuală a artizanilor. Accentuând frumusețea designului KODO al mașinii, noua culoare este extrem de intensă, emanând energie.

DESIGN

Designul distinctiv și performanțe superioare

PERFORMANȚĂ

Performanță și eficiență impresionante.

INFOTAINMENT

Conectare intuitivă, fără efort, la drum și la propriul tău univers

SIGURANȚĂ AVANSATĂ

Siguranță creată pentru plăcerea condusului în familie.

Galerie Explorează detaliile de aproape, din toate unghiurile

Este posibil ca modelul prezentat să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.