Noua Mazda6

Un nou standard de eficienta si design

Noua Mazda6 este a doua din noua generatie de produse care include TEHNOLOGIA SKYACTIV si conceptul de design “KODO – Sufletul miscarii”.

Cu noua nava amiral, disponibila in caroserie Sedan sau Combi, sarbatorim bucuria unei experiente fascinante la volan si a unui design atragator. Cu TEHNOLOGIA SKYACTIV, Mazda6 combina cele mai avansate elemente de securitate cu un consum optim de combustibil. Inca am o data am provocat conventionalul pentru a atinge performate extraordinare de siguranta si consum, fara a compromite design-ul sau placerea la volan.

Ceva atat de frumos merita putina atentie

 • Detaliu Noua Mazda6Mareste

  Postura joasa si lata a noului model Mazda6 reflecta stabilitatea confortabila pe care o simtiti cand conduceti. Formele caroseriei din jurul grilei frontale inferioare dau o senzatie de putere si sportivitate.

 • Detaliu Noua Mazda6Mareste

  Alura puternica si expresia hotarata inspira dintr-o privire vitalitate si dinamism, si anticipeaza experienta ce urmeaza la volan.

 • Detaliu Noua Mazda6Mareste

  Designul KODO si liniile caroseriei creeaza o impresie atletica si energica, in timp ce profilul rafinat confera modelului Mazda6 performante aerodinamice de top.

 • Detaliu Noua Mazda6Mareste

  Partea din spate intregeste silueta sportiva fara a compromite eleganta rafinata si design-ul general.

Spot TV - Noua Mazda6
Inspirata din miscare

Noua Mazda6 este inspirata din sufletul miscarii - miscarea dinamica a cailor, forta valurilor si eleganta dansatorilor.

Vizioneaza spotul TV si descopera cum am redefinit designul, performantele si eficienta. Noua Mazda6 integreaza tehnologia SKYACTIV si tema de Design KODO.


Noua Mazda6 a fost introdusa in premiera la salonul auto din Moscowa. Urmareste spotul de prezentare.